Deel dit bericht

Over No Impact Group

Doe mee met de No Impact Group!

Doe mee met de No Impact Group!

De Stadsambassade gaat de uitdaging aan. Met de No Impact Group gaan we samen met iedereen die ook een steentje wil bijdragen aan een beter milieu duurzame challenges aan. En we vragen jou om mee te doen!

Een positieve impact

Duurzaam leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Weet je niet hoe je het aan moet pakken? Of heb je nog geen moeite genomen om te beginnen? Doe mee met de No Impact Group! Een initiatief van de Stadsambassade Alkmaar. Op www.noimpact.nl vormen we een community die samen duurzame uitdagingen aangaat met als resultaat een positieve impact op het milieu!

Een nieuwe gewoonte aanleren

Door mee te doen met de challenges van de No Impact Group pak je één duurzame uitdaging tegelijk aan. Zo wordt het behapbaar. Elke challenge duurt een maand. Dat is genoeg tijd om een nieuwe gewoonte aan te leren. Of om erachter te komen dat iets niet werkt voor je of dat je de uitdaging maar voor een deel wilt toepassen in je leven. Dat is allemaal prima! Je hebt je milieu-impact deze maand al heel erg verlaagd en dat is een hele mooie prestatie!

Hulp bij je challenge

Ter inspiratie bloggen en vloggen wij tijdens deze maanden over onze vorderingen, obstakels, successen en mislukkingen. Zo geven we inzicht in wat moeilijk is en wat juist heel erg meevalt. Net als elke verandering, gaat ook een positieve verandering teweeg brengen met vallen en opstaan. Doe dus met ons mee en leer jezelf op een leuke manier nieuwe duurzame gewoontes aan. Eet samen met ons een maand geen vlees, kijk of je een maand zonder nieuwe spullen kan, gooi een maand geen eten weg, zorg een maand voor zo min mogelijk afval en let een maand op de energie die je thuis verbruikt.

Voor duurzame beginners én gevorderden

De hele maand krijg je van ons informatie en kun je ervaringen uitwisselen binnen de No Impact community. Je kunt zowel als beginner of gevorderde meedoen. Ben je al heel duurzaam bezig, ga dan samen met ons nog een stapje verder en ga bijvoorbeeld voor de plasticvrije badkamer! Daarna kun je natuurlijk een nieuwe uitdaging kiezen. Doordat je het stap voor stap doet is de kans op succes veel groter dan wanneer je drastisch je hele leefstijl zou omgooien. Maar meedoen is vooral heel erg leuk!

Meedoen is makkelijk!

Doe je ook met ons mee? Log in op www.noimpact.nl (dat kan met Facebook, Google of door je te registreren) en kies een challenge. In de stream van je challenge kun je je vorderingen delen. Vind je het leuk om met ons mee te schrijven? Stuur ons je blog en we zetten het voor je online! Volg de No Impact Group ook op Facebook, ook daar verschijnen updates!

Deel dit bericht

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mede mogelijk gemaakt door: